Richard Mille-horloge verkopen

Heeft u een Richard Mille-horloge en wilt u deze verkopen om het een tweede leven te bieden? Dan staan wij bij wijkopenhorloges.be in Antwerpen klaar om u te helpen. Dankzij ons internationale klantenbestand vol liefhebbers en verzamelaars komt uw horloge zeker bij de juiste persoon terecht. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

✓ Verschillende luxemerken
✓ Vrijblijvende schatting
✓ Ook niet-werkende exemplaren

Een Richard Mille-horloge verkopen aan een verzamelaar

Bij ons rekent u niet alleen op de voordelen van ons internationale klantenbestand. Wij bieden u ook een discrete dienstverlening, de hoogst mogelijke prijs en een directe uitbetaling met aankoopborderel aan. In onze winkel in Antwerpen kan u niet enkel uw Richard Mille-horloge verkopen, maar ook horloges van andere luxemerken. Denk hierbij aan:

Kortom, heeft u een Richard Mille-horloge of een horloge van een ander luxemerk dat u wilt verkopen, dan staan wij voor u klaar met een uitgebreid klantenbestand.

"In enkele minuten
afgehandeld

Audemars Piguet

Maak een afspraak

Wist u dat wij ook niet-werkende, vintage en antieke horloges aankopen? Zelfs wanneer u geen doos of papieren meer heeft, kan u bij ons rekenen op een juiste behandeling van uw verkoop. Maak vandaag nog een afspraak door te bellen naar +32 3 336 28 23 of door een e-mail te sturen naar info@wijkopenhorloges.be.

Met deze horloges kunt u bij ons terecht

Nieuwe horloges

Nieuwe horloges

Met of zonder doos en papieren.

Gebruikte horloges

Gebruikte horloges

Ook in niet werkende staat.

Vintage horloges

Vintage en antieke horloges

Wij kopen zowel pols als zakhorloges.

© 2020 Wijkopenhorloges.be – Alle rechten voorbehouden