Uw Zenith-horloge verkopen

Heeft u een Zenith-horloge die u wenst te verkopen? Dan bent u bij wijkopenhorloges.be in Antwerpen aan het juiste adres belandt. Dankzij ons uitgebreide klantenbestand en jarenlange ervaring rekent u bij ons op een correcte waardebepaling van uw horloge. Ontdek waarmee u bij ons terechtkan.

✓ Verschillende luxemerken
✓ Vrijblijvende schatting
✓ Ook niet-werkende exemplaren

Zorgeloos uw Zenith-horloge verkopen

Wij zorgen ervoor dat u uw Zenith-horloge kan verkopen aan de juiste prijs. Of u nu een nieuwe of gebruikte horloge wilt verkopen, met of zonder papieren, bij ons kan u terecht. Ook niet-werkende modellen kopen wij graag over. Naast Zenith kan u bij ons ook terecht met uw horloges van Jaeger-LeCoultre en andere topmerken. Ook de horloges van Cartier zijn meer dan welkom bij ons. Uw horloge komt gegarandeerd bij een echte liefhebber van hoogwaardige horloges, in het binnen- of buitenland. Vooraleer u ons vrijblijvende bod aanvaardt, vertellen we u graag meer over onze manier van werken.

"In enkele minuten
afgehandeld

Audemars Piguet

Reken op de juiste prijs

Bent u benieuwd aan welke prijs u uw Zenith-horloge aan ons kan verkopen? Neem dan zeker de tijd om langs te komen bij ons. U kan elke dag van de week, ook in het weekend, bij ons terecht op afspraak. Bel naar +32 3 336 28 23 of stuur een e-mail naar info@wijkopenhorloges.be om uw afspraak in te boeken.

Met deze horloges kunt u bij ons terecht

Nieuwe horloges

Nieuwe horloges

Met of zonder doos en papieren.

Gebruikte horloges

Gebruikte horloges

Ook in niet werkende staat.

Vintage horloges

Vintage en antieke horloges

Wij kopen zowel pols als zakhorloges.

© 2020 Wijkopenhorloges.be – Alle rechten voorbehouden