Breitling verkopen

Wilt u een horloge van Breitling verkopen? Wij bij wijkopenhorloges.be uit Antwerpen doen exact wat onze naam zegt: wij kopen graag uw horloges over. Door te vertrouwen op onze jarenlange ervaring, bent u niet alleen zeker van een goede dienstverlening. Wij zorgen ook voor een correcte prijsschatting en een directe uitbetaling.

✓ Verschillende luxemerken
✓ Vrijblijvende schatting
✓ Ook niet-werkende exemplaren

Uw Breitling verkopen aan een juiste prijs

Heeft u een Breitling die u wilt verkopen, maar heeft u nog geen goede verkooppartner gevonden? Dan zijn wij de juiste verkooppartner voor u. Wij hebben een jarenlange ervaring met het verkopen van verschillende luxemerken, zoals Breitling en Richard Mille. Wanneer u beslist uw horloge van Breitling of een ander merk aan ons te verkopen, maken we allereerst een afspraak. Tijdens deze afspraak bekijken we de staat waarin de horloge zich bevindt, het exacte model en bespreken we de prijs. Indien u akkoord gaat met ons bod, krijgt u meteen uw geld.

"In enkele minuten
afgehandeld

Audemars Piguet

Contacteer ons

Door uw horloge van Breitling, Cartier of een andere luxemerk aan ons te verkopen, krijgt u de hoogst mogelijke prijs. Dit kunnen wij garanderen dankzij ons internationale netwerk van potentiële kopers. Bent u benieuwd hoeveel uw horloge waard is? Maak dan snel een afspraak in ons kantoor in Antwerpen door te bellen naar +32 3 336 28 23.

Met deze horloges kunt u bij ons terecht

Nieuwe horloges

Nieuwe horloges

Met of zonder doos en papieren.

Gebruikte horloges

Gebruikte horloges

Ook in niet werkende staat.

Vintage horloges

Vintage en antieke horloges

Wij kopen zowel pols als zakhorloges.

© 2020 Wijkopenhorloges.be – Alle rechten voorbehouden