Jaeger-LeCoultre-horloge verkopen

Heeft u een Jaeger-LeCoultre-horloge in uw bezit en wilt u deze verkopen? Bij wijkopenhorloges.be in Antwerpen zorgen wij voor een correcte verhandeling. Dankzij onze ervaring in de sector en ons internationale klantenbestand geven wij u steeds de meest correcte prijs voor uw Jaeger-LeCoultre-horloge.

✓ Verschillende luxemerken
✓ Vrijblijvende schatting
✓ Ook niet-werkende exemplaren

Een Jaeger-LeCoultre-horloge verkopen aan de juiste persoon

De Zwitserse horloges van Jaeger-LeCoultre hebben een topkwaliteit en stralen klasse uit. Wanneer u er een heeft liggen die een nieuw leven verdient bij een echte verzamelaar, staan wij voor u klaar. Door uw Jaeger-LeCoultre-horloge aan ons te verkopen, bent u zeker dat deze terechtkomt bij een van onze internationale klanten. Hierdoor, en dankzij onze lage winstmarge, kunnen wij u een hogere prijs aanbieden voor uw topstuk. Naast dit Zwitserse merk staan wij ook in voor de aan- en verkoop van onder andere:

Wij bieden u een correcte en discrete dienstverlening aan als uw verkooppartner voor luxehorloges.

"In enkele minuten
afgehandeld

Audemars Piguet

Ontdek de waarde van uw horloge

Wenst u graag uw Jaeger-LeCoultre-horloge te verkopen? Maak dan een afspraak in ons kantoor in Antwerpen. U kan elke dag, ook in het weekend, bij ons terecht op afspraak. U geniet bij ons van een vrijblijvende schatting die u steeds mag weigeren. Bel ons op +32 3 336 28 23 of stuur een e-mail naar info@wijkopenhorloges.be.

Met deze horloges kunt u bij ons terecht

Nieuwe horloges

Nieuwe horloges

Met of zonder doos en papieren.

Gebruikte horloges

Gebruikte horloges

Ook in niet werkende staat.

Vintage horloges

Vintage en antieke horloges

Wij kopen zowel pols als zakhorloges.

© 2020 Wijkopenhorloges.be – Alle rechten voorbehouden