Cartier verkopen

Heeft u een horloge van het merk Cartier die u graag wilt verkopen? Bij wijkopenhorloges.be in Antwerpen rekent u op een correcte prijsschatting. Dankzij onze jarenlange ervaring staat een verkoop bij ons garant voor een directe betaling én een hoge prijs. Wij hebben een internationaal netwerk, waardoor uw horloge terechtkomt bij een echte liefhebber.

✓ Verschillende luxemerken
✓ Vrijblijvende schatting
✓ Ook niet-werkende exemplaren

Uw horloge van Cartier verkopen

Wanneer u een afspraak maakt bij ons om uw horloge van Cartier te verkopen, zorgen wij voor een correcte verhandeling. Eerst en vooral bekijken we de staat van uw horloge en het exacte model. Op die manier bent u zeker dat u de juiste prijs krijgt wanneer u uw horloge van Cartier wilt verkopen. Naast dit Franse topmerk kopen en verkopen wij verschillende andere merken, zoals:

Dankzij onze expertise bent u zeker van een correcte dienstverlening.

"In enkele minuten
afgehandeld

Audemars Piguet

Maak een afspraak

Wilt u uw horloge van Cartier aan ons verkopen, zodat het terechtkomt bij een echte verzamelaar of liefhebber van luxehorloges? Dan zijn wij uw ideale verkooppartner! Maak vandaag nog een afspraak in onze zaak nabij de Diamantwijk. Bel ons via +32 3 336 28 23 of stuur een e-mail naar info@wijkopenhorloges.be voor een vrijblijvende schatting.

Met deze horloges kunt u bij ons terecht

Nieuwe horloges

Nieuwe horloges

Met of zonder doos en papieren.

Gebruikte horloges

Gebruikte horloges

Ook in niet werkende staat.

Vintage horloges

Vintage en antieke horloges

Wij kopen zowel pols als zakhorloges.

© 2020 Wijkopenhorloges.be – Alle rechten voorbehouden