Een Audemars Piguet-horloge verkopen

Wenst u een Audemars Piguet-horloge te verkopen aan een correcte prijs? Wij bij wijkopenhorloges.be uit Antwerpen hebben een jarenlange expertise in de tweedehands- en vintage horlogesector. Dankzij onze ervaring rekent u bij ons op een correcte schatting van uw horloge. Wanneer u bij ons komt om een Audemars Piguet-horloge te verkopen, weten wij meteen wie we blij kunnen maken.

✓ Verschillende luxemerken
✓ Vrijblijvende schatting
✓ Ook niet-werkende exemplaren

Een luxueuze Audemars Piguet-horloge verkopen aan een liefhebber

Dit Zwitserse topmerk maakt technisch hoogstaande horloges die niet kunnen ontbreken in het assortiment van echte liefhebbers. Daarom is het zeker een goed idee om uw Audemars Piguet-horloge aan ons te verkopen. Wij hebben een uitgebreid, internationaal netwerk van liefhebbers die staan te popelen om een horloge van dit merk te kopen. Wanneer u bij ons langskomt om uw horloge te verkopen, rekent u op een discrete en correcte behandeling. Naast Audemars Piguet zijn wij ook uw zakenpartner om uw horloge van andere merken aan te verkopen. Denk hierbij aan:

Kortom, wij zorgen ervoor dat uw luxe-horloge bij de juiste verzamelaar terechtkomt.

"In enkele minuten
afgehandeld

Audemars Piguet

Verkoop uw horloge

Wanneer u een Audemars Piguet-horloge wilt verkopen, staan wij klaar als betrouwbare verkooppartner. U rekent bij ons op een discrete dienstverlening. Maak vandaag nog een afspraak door te bellen naar +32 3 336 28 23 of stuur een e-mail naar info@wijkopenhorloges.be.

Met deze horloges kunt u bij ons terecht

Nieuwe horloges

Nieuwe horloges

Met of zonder doos en papieren.

Gebruikte horloges

Gebruikte horloges

Ook in niet werkende staat.

Vintage horloges

Vintage en antieke horloges

Wij kopen zowel pols als zakhorloges.

© 2020 Wijkopenhorloges.be – Alle rechten voorbehouden