Een Patek Philippe-horloge verkopen

Heeft u een Patek Philippe-horloge die u wilt verkopen? Dan staan wij voor u klaar om u een correcte prijs en betrouwbare dienstverlening aan te bieden. Bij wijkopenhorloges.be in Antwerpen vindt u een ervaren verkooppartner die u de beste prijs aanbiedt, zonder risico en meteen uitbetaald.

✓ Verschillende luxemerken
✓ Vrijblijvende schatting
✓ Ook niet-werkende exemplaren

De juiste prijs wanneer u uw Patek Philippe-horloge wilt verkopen

Natuurlijk wilt u de juiste waarde van uw horloge weten vooraleer u instemt met de verkoop. Daarom geven wij altijd een niet-bindende taxatie van uw stuk. Wanneer u een Patek Philippe-horloge wilt verkopen, bekijken we de staat van het stuk en het model. Vervolgens geven we u een schatting van de waarde. Gaat u akkoord? Dan gaan we over tot een directe uitbetaling. Wist u bovendien dat wij ook niet-werkende horloges en horloges zonder papieren overkopen? Kortom, bij ons kan u gegarandeerd uw Patek Philippe-horloge, Richard Mille of Panerai verkopen.

"In enkele minuten
afgehandeld

Audemars Piguet

Ontdek de correcte waarde

Wilt u de waarde van uw horloge weten? Wij staan klaar als uw verkooppartner in Antwerpen. Maak een afspraak door een e-mail te sturen naar info@wijkopenhorloges.be. Heeft u nog vragen? Dan kan u ons contacteren door te bellen naar +32 3 336 28 23 voor meer informatie. Wij geven met veel plezier professioneel advies en een vrijblijvende schatting.

Met deze horloges kunt u bij ons terecht

Nieuwe horloges

Nieuwe horloges

Met of zonder doos en papieren.

Gebruikte horloges

Gebruikte horloges

Ook in niet werkende staat.

Vintage horloges

Vintage en antieke horloges

Wij kopen zowel pols als zakhorloges.

© 2020 Wijkopenhorloges.be – Alle rechten voorbehouden